Pentru ca totu-i mai ciudat pe zi ce trece…



Cine sunt? Prin tot periplul vietii, intr-o lume in care este imperativ sa ai raspunsuri, cum am ajuns sa nu am raspuns la cea mai simpla, primitiva intrebare posibila? Si ma intreb..Daca stiu ca albul este alb si negrul este negru, eu sunt alb sau negru? O posibila imbinare a celor doua culori ar naste deja o alta pesoana, o alta personalitate. Ma seaca de putere aceasta simpla si banala intrebare...insa mereu in zadar.

Ok. Nu stiu cine sunt eu! Dar cine esti tu? E o amnezie sau pur si simplu in toti acesti ani nu am reusit sa acumulez destula informatie? " Te plac? Ma placi? Te iubesc? Ma mai chemi? " Sunt intrebari comune,ati spune voi..Dar pentru mine e mai mult de atat. Pentru mine poate e totul. M-am pierdut undeva intr-o nebuloasa, in intuneric, in irealitatea irealului ce vreau sa il transform, sa il schimb, sa-l fac real! M-am pierdut intr-o lume ce am construit-o pentru a se distruge, o lume ce va cadea. Mi-am construit cu propriile maini un univers ce ma distruge, ce ma rupe in bucati pentru ca mai apoi sa ma refaca, sa ma puna la loc bucata cu bucata, firicel cu firicel.

Ce e dragostea? E ceva la care aspir de mult si poate asta e unul din principalele motive pentru care nu ma "trazneste". Sau stai, deja aberez. Ma trazneste, insa Cupidon uite ca intr-o relatie sunt necesare cel putin 2 persoane. In subconstient fredonez piesa CIA-Unde.i ea? si-mi vine-n gand automat un vers "Ea e acolo unde ii e locul" ... sper ca dintre toate, macar ea sa fie aici, in inima mea! (:

Gata, e tarziu si e fum. si totu-i mai ciudat pe zi ce trece!

Comentarii

  1. viatza in sine e ciudata si ma mir si eu pe zi ce trece cum decurg lucrurile. azi esti ok, maine sigur se intampla ceva.. fie k e bine, fie k e foarte bine :)) sau nah.. si rau, asa mai rar..
    iar dragostea... e basm curat.. mare si foarte interesanta. iar odata ce ai atins culmile neantului, nu mai scapi cu viatza, asta i clar!! te indragostesti, suferi, iti trece totul e ok si apoi o iei iar d la capat..
    am ajuns sa cred k viatza asta e un taram magic, plin cu spiridusi, Ilene Cosanzene, babe Cloantze si Zane Bune. a da, si noi oamenii. un taram unde toate se contopesc si te miri ce iese :))
    sfatul meu e sa nu mai astepti sa apara "ea" pentru ca, cu cat o astepti mai mult, cu atat mai tarziu apare. lasa viatza sa si vada de cursul ei si iti garantez k o sa apara si pt tine zana cea buna cand te astepti mai putzin.. e greu.. e nasol.. stiu! si asta pt k te inteleg perfect daaar, o sa apara ;) trust me!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate Ralu si sunt constienta de asta, numai ca uneoir am asa niste iesiri si poate ca pur si simplu pare ca nu mai pot. Dar vorba ta, trece si a doua zi o iau de la capat. O sa vina si zile mai bune la un mom dat! :*

      Ștergere
  2. Gata, e tarziu fara fum si totul e mai sensibil pe aici...
    It`s your life..and it`s NOW/NEVER... carpe diem! ;;)
    >:D< si zambeste.. ;;) dragostea e peste tot, las-o pe ea sa te gaseasca, in caz ca nu te-a gasit deja ;)) L.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare