Loving strangers





Strazile imi par straine desi simt in adancul meu ca am mai fost aici de mii de ori. Unde ma aflu? Cine sunt? Cine esti? ... Ma tot intreb de ce mi-e teama? Corpul imi tremura, imi simt sufletul gol si scrasnesc involuntar din dinti. Iar ploua si vantul bate cu putere alungand tot ce ii sta in cale. Nu vreau sa plec. E un loc strain dar simt ca aici apartin. Oamenii alearga haotic in jurul meu incercand sa gaseasca adapost. Eu il gasesc aici. Eu nu ma simt in pericol. De ce? Nu voi sti niciodata. Ploaia se inteteste si stropii mari ma lovesc cu putere facandu-mi pielea sa ma doara. Imi trag gluga pe cap si privesc in zare. E un drum lung, pare infinit, probabil se intampla multe acolo in departare. Dar eu nu vreau sa plec. Cerul intuneca totul in jur si se aud usi trantite de puterea vantului. Prind tigarea intre dinti si o aprind. Fumul e albastru si coloreaza orasul. Cladirile par perfecte. Linii, cuburi, cerrcuri, sfere, asta ma inconjoara. Totul e simetric aici, intr-o perfectiune inimaginabila. Tigara este sifonata asa ca o indrept cu grija. Am un suflet hain si o inima albastra, dar aici sunt cuminte.
Simt ceva langa mine. Deschid ochii, se pare ca am lesinat in ploaie, in plina strada. Sunt in bratele unei straine si ma simt in siguranta. Nu mai vreau sa plec, e atat de bine. Ma ridica, ii multumesc si pleaca.
Iubesc strainii. Strainii pe care am ocazia sa ii cunosc. Au ceva special, isi fac loc in viata ta si nu mai pleaca.

Sper sa ne revedem lovely stranger..

Comentarii

  1. si din straini se transforma in cele mai apropiate fiinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu, ador sa leg prietenii, sa cunosc oameni, sa ies din rutina asta :), sunt fericita ca am avut atatea ocazii si am profitat de ele, nu-mi place sa regret, pentru ca incep sa dramatizez.
    "Imi trag gluga pe cap si privesc in zare." parca acum te vad :)), dar...de ce blue heart :-w. Marti mi-o spus o prietena ca am un mers haotic =)) si i-am spus ca asa sunt eu , nu doar in mers, ci in ganduri, etc. :) parca ma urmareste cuvantul asta acum..
    Si apropo, scorpion mic, ciocolata era cu ocazia zile tale de nastere, imi aduc bine aminte =), dar sunt prea aeriana sa-mi apara totul dintr-o data in minte si sa insir aici.Am invatat ca viata`ti poate fi schimbata de catre oameni pe care nu-i cunosti ;). ***** for postare!
    L.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare