Once in a lifetime







Niciodata, dar, niciodata nu apreciem ce avem langa noi pana nu pierdem. Cine a spus asta, cu siguranta a stiut ce spune. Si.. mai e ceva! Pana nu simti asta pe propria piele, nu poti crede.
Ce suntem defapt? Suntem actori in roluri principale, individual, in filmul vietii noastre personale. Niciodata nu sti indeajuns de mult, mereu acumulezi informatii, inveti replicii si interpretezi personaje noi. Schimbi masti, peisaje, costume, actori, regizori si cameramani. Putini sunt cei care raman pana la final, iar cei care o fac, ei bine ei sunt cei care merita, sunt cei care au experienta si isi cunosc atat " meseria " cat si pe tine, ca personaj principal. Sunt cei ce te respecta si cei carora trebuie sa le multumesti o viata! Tu la randul tau esti personaj secundar sau poate doar peridodic in multe alte filme. Daca nu iti joci rolul bine, o sa fi schimbat. Trage cu dintii, invata mereu si fi tu ca sa poti sa iti pastrezi rolurile pentru a te intretine spiritual! Nu fi doar " un actor grabit / care-si spune, / replica si-apoi a plecat zambind. " . Nu uita, filmul tau poate rula live o singura data, restul se numeste reluare si cand se ajunge aici... poate fi prea tarziu. Carpe diem! Taiati!!!

Comentarii

  1. Nu taiati, continuati:)) :-w
    Hmmm, mda, acotri pe o scena de vise interzise, pacat ca Laura S. a fost un actor prea grabit...dar sa revin, eu vreau sa joc in toate rolurile, atata timp cat sunt inafara rolului meu principal din viata reala.
    Take care of you :). L.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare