Sperante prafuite


Rasfoind un caiet relativ vechi, de scoala, am descoperit zambind ca desi din multe puncte de vedere m-am schimbat, sentimental sunt aceasi visatoare puerila, care inca mai spera. Si gandurile mele asternute in ora de fizica suna cam asa..






Si inca te astept straino, sa-mi bati la usa-n miez de noapte, sa spulberi tacerea in care ma inec incet si sa te gasesc cea mai luminata fiinta in intunericul ce ma inghite. Dar iata cum trec zilele, nenumarate, deja le-am pierdut randul la propriu. Noptile-mi par nesfarsite si parca te zaresc din cand in cand in intunericul maiastru, cand... aprind tigare dupa tigare asteptand sa-ti zaresc silueta. Ma omoara gandul ca viata se duce si tu nu o sa sti vreodata cat de mult contezi pentru mine. la urma urmei nu sunt altceva decat o straina pentru tine. Cineva pe care il vei vedea in trecere, fugitiv, urmarindu-te cu privirea. O umbra care te va captiva pentru 7 secunde. Nici mai mult nici mai putin. 7 !
Si poate cu atat voi mai ramane, dar nu voi inceta niciodata sa sper.

Comentarii

  1. Ce frumos... Am ramas blocata la "Ma omoara gandul ca viata se duce si tu nu o sa sti vreodata cat de mult contezi pentru mine.", am citit-o de cateva ori. Reusesti prin cateva randuri sa-ti transmiti exact starea, felicitari. Imi place.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tind sa cred ca unele au poate o tenta prea intunecata si totusi.. totusi sunt parte din mine bucatica cu bucatica. Iti multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. 7? de era 8 aveam niste amintiri legate de cifra asta :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Super,7 este nr meu preferat din totdeauna. ;;) am si eu amintiri maxime cu nr asta, baschetul ;;) :)).
    "Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea
    influenta personalitatea
    Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii"
    Bravo, sa ramai la fel de visatoare si sa aprinzi de fiecare data clipa cu inca o dorinta/visare/traire pe post , e cel mai frumos si vei vedea ca vine sau a venit deja momentul(tu stii) cand cineva te bate pe umar si-ti spune: "wake up now, I`m here." :))L.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare