O minune



     Viata in sine este o lupta. Un razboi cu tine pe o tabla de sah invechita si prafuita de trecerea anilor. Pe aceasta tabla insa, exista ceva ce lumineaza si pastreaza magia jocului mereu vie. E dragostea, care deschide portile sufletului tau, care iti mai poate readuce un zambet pe chipul de copil si in sufletul pur. Portile de fier si zidurile de beton dintre tine si fericire trebuiesc distruse. Nu pot face multe, dar pot sa iti promit ca voi incerca sa trec prin fier si beton spargand orice obstacol care te tine departe de aceasta fericire. De azi, fericirea pentru tine, nu va mai fi doar un concept. De azi, sunt cea care te va eliberea si va rupe lantul intunecat al tristetii. Singurelor lacrimi carora le voi permite sa iti invadeze fata, vor fi cele de fericire. Nu pot fi printul pe cal alb din basmul mult dorit, dar pot fi cea care te va ajuta sa vezi ca dincolo de intunecata padure in care te-ai scufundat, mai exista si lucruri bune.
     Intr-un timp foarte scurt ai devenit cineva in viata mea. Zambetul tau imi insenineaza ziua, vocea ta imi incalzeste sufletul, iar in privirea ta imi gasesc alinarea. Imi dorsc sa fi fericita si voi lupta pentru asta. Voi lupta pentru fericirea noastra si nimeni nu va putea sa se impotriveasca.
     Mi-e greu sa imi gasesc cuvintele potrivite petru a-ti spune ce simte inima mea acum, insa voi incerca din rasputeri sa iti dovedesc asta cu fiecare zi! -P.




                                 -  Those moments you live with your true love feels like thousands of years,
                                                                       evan if its just one day! -


http://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00&feature=BFa&list=FLChY3Zg3cHj71XTaYZ8uwmg

Comentarii

  1. Dragostea...Iti doresc multe asemenea zile, in care emotiile sa te inunte, dar sa nu-ti gasesti cuvintele, in loc de cuvinte sa simti doar fluturii din stomac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet!
      Ea merita mult mai mult. Stiu asta!

      Ștergere
  2. Eu spun ca, nu exista alt sentiment mai puternic, pentru ca iubrea le are pe toate la un loc, insa trebuie sustinuta de sanatate. :)

    ...A moment like this
    Some people wait a lifetime,
    For a moment like this
    Some people search forever...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai de asta spun ca merita mult mai mult...

      ..For that some special kiss,
      ...

      Ștergere
    2. ^ <3, ...You are my only hope
      But you're so far... ^

      Cine merita aici? iubirea sau persoana, sau ambele ? in postare zic!
      si da, exista minuni doar pentru cei care cred, respecitv viseaza .

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare