zbor de fluturi





Sunt un fluture. Amagirea mi-a taiat din aripi. Vorbe reci se lovesc de aripile mele si le crapa si mai tare. Fiecare gest ma alunga, iar singuratatea ma cheama. Inca mai astept acea raza de soare care sa imi zambeasca. Mi-au ramas amintirile, sunt singura printre vorbe dar nu incetez sa sper. In imaginea mea, exista o lume mai buna. In imaginea mea, oamenii sunt mai frumosi, mai veseli, mai sufletisti si iubitori. De aici de sus, culoriile sunt mai vi, si viata mai frumoasa. Am sa ma asez acum aici, pe floarea mea, unde ma simt mereu in siguranta, unde ma scald intr-o mare de iubire, unde soarele straluceste mereu. Am sa astept cu capul sus ploaia care va veni gata sa ma rastoarne. Am sa ma scald aici intr-o mare de tine!

Comentarii

  1. O fi adevarat ca fluturii traiesc doar o zi? :-" cel putin, sentimentele nu mor.
    ce cuvant frumos-fluture si da, ai incheiat atat de simplu si ai spus tot . :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sentimentele nu mor niciodata! eventual se adapostesc acolo, intr-un colt de suflet trezindu-ti din cand in cand amintiri si zambete. (: Asta e rolul lor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vrei sa-ti spun ceva?
    Esti un vindecator de suflete...si iar imi vine in minte Paler.."Am invatat ca scrisul si cititul, pot vindeca durerile sufletesti" :-", Oare cum de incap atatea sentimente intr-un sfulet de copil? nu cred ca exista vreun STOP :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Niciodata nu exista un STOP! Un vindecator de suflete... Nu stiu ce sa spun decat ca iti multumesc din suflet! .. din sufletul de copil!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti place sa-l imbratisesi pe "niciodata"? :-w :))
    ;-" oricand, "Sweet child o' mine.." ;)).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare