Iubeste femeia





   Si ii soptesc " Fiecare femeie care a trecut prin patul tau, prin bratele tale sau prin gandul tau macar o clipa, este speciala. Invata sa le iubesti si sa le respecti pe toate pentru ceea ce ti-au oferit. O buna partida de sex, multa dragoste, un zambet sau poate doar o priveliste minunata in decolteul lor. Apreciaza asta. Iubeste fiecare farama dintr-o femeie pentru ca nu o vei mai gasi a doua oara. Sunt concepute sa-ti faca ziua mai luminata, sa-ti ofere toata dragostea lor, sau sa-ti transforme viata intr-un infern, dar niciodata, nu uita asta, niciodata nu vei gasi acelasi lucru in uramtoarele ce vin si pleaca. Nu iubi numai ce crezi ca este al tau. Si stii de ce? Pentru ca tu nu ai nimic. Tu nu o deti pe femeia din dreapta ta care-ti poarta numele. Singurul lucru care e al tau cu adevarat, ei bine, esti tu. Deschide ochii, deschide-ti inima si iubestele pe toate. Invata sa iubesti Femeia in parte si nu un prototip. "
    El isi lasa capul in pamant si isi ascunde privirea ca un biet copil care a inteles ca a facut o prostie si este certat. Ea isi ridica mana in fata ochilor. Priveste fix verigheta care-i stralucete frumos pe inelar. Ma saruta pe obrazul drept si imi zambeste.

Apoi se asterne linistea si viata se intoarce la cursul ei. Banala poate, dar de data asta cu o noua viziune asupra femeii.

                                        ~ Sa-mi spui cand ti se face dor!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare